Voor ons Flexibel Inzetbaar Team (FIT) zoeken wij meerdere 

 

Verzorgende IG

Goes / Terneuzen / Vlissingen
 

Wat vragen wij?

 Opleiding Verzorgende IG

   Interesse in de doelgroep

   Flexibele instelling

   Flexibele inzetbaarheid

 


 

 

Wat bieden wij?

   Salaris max. € 2.853,- p/m (FWG 35)

    Arbeidsvoorwaarden conform CAO GHZ

   Veelzijdige baan

  Interne scholingsmogelijkheden

    Werken in een zelfverantwoordelijk team

   Dienstverband 16 - 20 uur per week
 

 

 

Wat ga je doen?

Je wordt als zorgverlener flexibel ingezet op locaties waar vooral een grotere zorgvraag leeft bij de cliënten. Denk hierbij aan onze woonlocatie aan de Populierenstraat in Goes. Op de begane grond wonen jongeren met een lichamelijke en verstandelijke beperking. Op de eerste en tweede etage wonen senioren met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Ook wonen er enkele mensen met psychiatrische problemen/syndromen.

Een ander voorbeeld is De Nieuwe Haven in Vlissingen. Hier verleen je zorg aan volwassen cliënten met een lichamelijke en verstandelijke beperking met ademhalingsondersteuning, zowel non-invasieve beademing (neuskapbeademing) als invasieve beademing (tracheacanule beademing) en/of beperkingen door niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Voor deze locatie volg je een verplichte training rond chronische beademing bij het CTB.

Je kennis over NAH komt ook goed van pas voor De Cavalier in Terneuzen. Dit is een locatie met 20 appartementen voor mensen met een lichamelijke functiebeperking en/of een functiebeperking als gevolg van NAH.

Kortom, jouw kennis en kunde als zorgverlener komt optimaal tot zijn recht binnen Gors. Je vindt bij ons niet alleen de combinatie van ouderenzorg en gehandicaptenzorg, maar ook vakinhoudelijk verbreding en verrijking (NAH en chronische beademing) op jouw denk- en werkniveau. En als kers op de taart…….werken in ons FIT = zo vrij als een zzp-er in de zorg, maar dan goed verzekerd, goed geregeld en met echt collega’s om je heen!

Waarom Gors?

 

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij.  Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Want ook zij hebben recht op een geborgen en veilige thuishaven. En daarom, hebben we jou nodig!

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature en voel jij je geroepen om deze functie op te vullen?

Solliciteer dan snel via de roze button en stuur ons je motivatiebrief en CV. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Gwendoline Francke, Coördinator FIT, via 06-12214523 of gfrancke@gors.nl. De sollicitatiegesprekken vinden doorlopend plaats.

Deze functie niet helemaal wat je zoekt?

Kijk dan bij één van onze andere vacatures voor een functie voor jou

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.