Voor onze locatie de Cavalier zoeken wij een 

 

Begeleider 3 / Verzorgende IG

Terneuzen
 

Wat vragen wij?

 Opleiding MZ (niveau 3) / Verzorgende IG

   Interesse in de doelgroep
  Collegiale instelling

   Flexibele inzetbaarheid vanwege onregelmatige
       diensten
   In staat zijn om zelfreflectie toe te passen

 

 

 

Wat bieden wij?

   Salaris max. € 2.853,- p/m (FWG 35)

    Arbeidsvoorwaarden conform CAO GHZ

   Veelzijdige baan

  Interne scholingsmogelijkheden

    Werken in een zelfverantwoordelijk team

   Dienstverband 20 - 26 uur per week

   1 op 1 begeleiding

  Tunnelkosten worden vergoed op basis van T-tag

 

 

Wat ga je doen?

De Cavalier is een locatie in het hart van Terneuzen waar we iedere dag zorg en ondersteuning bieden aan onze cliënten. En dat doen we met liefde! Op deze locatie wonen 20 cliënten met licht tot ernstige en/of meervoudige beperkingen, gedragsproblematiek en NAH. Verzorging, ontwikkeling en begeleiding staat op onze locatie centraal.

Op de locatie hebben we 3 gezellige groepen waar een gemoedelijke en ontspannen sfeer hangt. De bewoners zijn stuk voor stuk erg leuk. Elke ochtend als je met de zorg begint, word je met een lach ontvangen. Beter kan je je dag toch niet starten!
We hebben als doel om een gezellige en huiselijke sfeer te creëren. Verder proberen we de bewoners zoveel mogelijk te stimuleren om zich te ontwikkelen.

Als onze nieuwe begeleider 3 heb je een afwisselende baan in een gecombineerde rol als agoog én zorgverlener. Het zorgplan is je uitgangspunt bij het bieden van structuur, ondersteuning en zorg aan de cliënt. Je beweegt mee met de behoefte van onze cliënten en hun netwerk en zorgt ervoor dat ze kunnen leven zoals ze het zelf graag willen. In een fijne en veilige omgeving en gebaseerd op hun mogelijkheden, wensen en ambities. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar met een gemotiveerd en team, een gezonde dosis humor en een strakke werkplanning.

Wil jij met een klein stukje van jezelf een heleboel terugkrijgen? Wij zoeken krachtige mensen, zowel fysiek als mentaal, die het verschil willen maken! Wij bieden een informele werksfeer met diverse ontplooiingsmogelijkheden. De zorg die jij iedere dag in jouw werk met cliënten steekt, die steken wij in jouw ontwikkeling! Daarom ontvang je niet alleen een passend salaris, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering, maar bieden we ook diverse opleidingen en cursussen, collegialiteit en aandacht voor de balans tussen werk en privé.

Waarom Gors?

 

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij.  Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Want ook zij hebben recht op een geborgen en veilige thuishaven. En daarom, hebben we jou nodig!

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature en voel jij je geroepen om deze functie op te vullen?

Solliciteer dan vóór 1 december 2021. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Jaël van den Oever via 0115-695800 / 06-11608394 of jvanoever@gors.nl

Deze functie niet helemaal wat je zoekt?

Kijk dan bij één van onze andere vacatures voor een functie voor jou

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.