Voor onze locatie Populierenstraat 2e etage zoeken wij een 

 

Begeleider 3

Goes
 

Wat vragen wij?

  Opleiding MZ (niveau 3)

   Affiniteit met de doelgroep

   Flexibel

   Kennis van ADL en anders bereid om te leren
    Zelfstandig
   Pro actief

  In bezit van rijbewijs

 

Wat bieden wij?

   Salaris max. € 2.853,- p/m (FWG 35)

    Arbeidsvoorwaarden conform CAO GHZ

   Veelzijdige baan

   Interne scholingsmogelijkheden

     Werken in een zelfverantwoordelijk team

    Dienstverband 20 uur per week

 

 

 

Wat ga je doen?

Stel, jij wordt onze nieuwe begeleider 3. Dan wordt jij een spil voor het team van begeleiders. Jij zorgt er voor dat je de constante factor bent waar cliënten en team op kan rekenen. Je bent flexibel, je hebt een groot hart voor de doelgroep en bent bereid om je handen uit de mouwen te steken. De functie is heel veelzijdig. Zo kan je de ene dag met een van de bewoners naar de (tand)arts gaan om de andere dag te gaan shoppen in de stad. Juist door jou flexibiliteit en pro actieve houding maakt het werk verrassend. Je gaat niet mee in het rooster van de begeleiders waardoor er ruimte is om de uren in overleg met team en manager in te vullen.
De doelgroep bestaat uit oudere cliënten. De cliënten hebben een licht tot matige verstandelijke beperking, soms met psychiatrische problemen. Ons doel is om deze cliënten warme zorg te bieden, zodat ze een leuke oude dag hebben. Je werkt op zowel de eerste als de tweede verdieping. Het is een zelfstandige functie maar je staat er nooit alleen voor. Je kunt altijd terug vallen op het team. Een gemotiveerd team met veel kunde en gezelligheid.

Waarom Gors?

 

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij.  Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Want ook zij hebben recht op een geborgen en veilige thuishaven. En daarom, hebben we jou nodig!

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature en voel jij je geroepen om deze functie op te vullen?

Solliciteer dan vóór 20 september 2021. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Lindsey Otten via 0113-753055 of LOtten@gors.nl.

Deze functie niet helemaal wat je zoekt?

Kijk dan bij één van onze andere vacatures voor een functie voor jou

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.