Voor onze locatie Kopie en Kado zoeken wij een 

 

Begeleider 3

Goes

Wat vragen wij?

 Opleiding MZ (niveau 3)

   Ervaring en/of gevoel voor repro apparatuur

   Een flexibele, positieve en enthousiaste
       werkhouding

   Goede digitale vaardigheden en handig
       met social media

 

 

Wat bieden wij?

   Salaris max. € 2.853,- p/m (FWG 35)

    Arbeidsvoorwaarden conform CAO GHZ

   Veelzijdige baan

  Interne scholingsmogelijkheden

    Werken in een zelfverantwoordelijk team

   Dienstverband 16 uur per week

 

 

 

Wat ga je doen?

Bij Kopie & Kado bied je ondersteuning en begeleiding aan cliënten bij de uitvoering van diverse repro werkzaamheden, zoals kopieën maken, inbinden, ontwerpen van uitnodigingen, fotobewerking, visiekaartjes, etc.. Dit is serieus hard werken voor onze cliënten! Het bieden van duidelijke werkstructuur en instructie is dan ook heel belangrijk. De begeleiding is gericht op het stimuleren van de zelfstandigheid van de cliënt. De persoonlijke doelen en behoeften van de cliënten staan hierbij centraal.

Bij Kopie & Kado werken we overdag op de doordeweekse dagen en in de toekomst mogelijk ook op zaterdag. Je begeleidt maximaal 8 cliënten per dag en vormt samen met nog een collega een sterk team, dat van Kopie & Kado een top werk-leerlocatie maakt voor onze cliënten.

Onze cliënten zijn heel divers, maar vinden allemaal één ding heel belangrijk: humor! Naast het harde werken wordt er heel wat afgelachen en dat zien we ook graag bij onze nieuw collega. We vinden het ook belangrijk dat je bedrijfsmatig bent ingesteld, want Kopie & Kado is een serieus bedrijf waar ook (financieel) administratieve aspecten aan zitten. Je draait je hand niet om voor het maken en versturen van facturen en het aangaan en onderhouden van contacten met de lokale ondernemers. Dat zijn immers onze klanten. Naast een goede begeleider ben je dus ook een representatieve netwerker.

Herken je je hierin? Reageer dan snel, want wij zijn best populair ?!

Waarom Gors?

 

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij.  Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Want ook zij hebben recht op een geborgen en veilige thuishaven. En daarom, hebben we jou nodig!

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature en voel jij je geroepen om deze functie op te vullen?

Solliciteer dan vóór 3 juli 2021. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Adriënne Schipper-de Jong via 06-12679979 of aschipper-dejong@gors.nl.

Deze functie niet helemaal wat je zoekt?

Kijk dan bij één van onze andere vacatures voor een functie voor jou

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.