Voor onze locatie Populierenstraat groep Rood zoeken wij een 


Begeleider 3

Goes

Wat vragen wij?

 Opleiding MZ (niveau 3) of Verzorgende IG

   Interesse in de doelgroep

   Flexibele instelling

   Flexibele inzetbaarheid
   Goed kunnen observeren, interpreteren
       en rapporteren
  Kunnen werken in de "driehoek";
      communicatief, organisatorisch en assertief
      vaardig binnen het hele netwerk van de cliëntWat bieden wij?

   Salaris max. € 2.766,- p/m (FWG 35)

    Arbeidsvoorwaarden conform CAO GHZ

   Veelzijdige baan

  Interne scholingsmogelijkheden

    Werken in een zelfverantwoordelijk team

   Dienstverband 20 -24 uur per week


Wat ga je doen?

Aan de Populierenstraat bevindt zich één van onze 26 locaties waar we iedere dag zorg en ondersteuning bieden aan onze cliënten. En dat doen we met liefde! Op deze locatie vind je, naast groep Blauw en Groen, ook groep Rood. Hier wonen cliënten met licht tot ernstige en/of meervoudige beperkingen, gedragsproblematiek en NAH. Stabilisatie, ontwikkeling en begeleiding staan in deze groep centraal. 

In groep Rood combineren we structurele verzorging met dagbesteding, waardoor je niet hoeft te kiezen! Stel, je wordt onze nieuwe begeleider 3. Dan heb je in dit team een afwisselende baan in een gecombineerde rol als agoog én zorgverlener. Het zorgplan is je uitgangspunt bij het bieden van structuur, ondersteuning en zorg aan de cliënt. Je beweegt mee met de behoefte van onze cliënten en hun netwerk en zorgt ervoor dat ze kunnen leven zoals ze het zelf graag willen. In een fijne en veilige omgeving en gebaseerd op hun mogelijkheden, wensen en ambities. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar met een gemotiveerd en gezellig team, een gezonde dosis humor en een strakke werkplanning. 

Wil jij met een klein stukje van jezelf een heleboel terugkrijgen? Wij zoeken krachtige mensen, zowel fysiek als mentaal, die het verschil willen maken! We bieden een informele werksfeer met diverse ontplooiingsmogelijkheden. De zorg die jij iedere dag in jouw werk met cliënten steekt, die steken wij in jouw ontwikkeling! Daarom ontvang je niet alleen een passend salaris, vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering, maar bieden we ook diverse opleidingen en cursussen, veel collegialiteit en aandacht voor de balans tussen werk en privé. 


Waarom Gors?


Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij.  Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Want ook zij hebben recht op een geborgen en veilige thuishaven. En daarom, hebben we jou nodig!

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature en voel jij je geroepen om deze functie op te vullen?

Solliciteer dan vóór 12 november 2020. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Marloes Tak via 0113-753000 of MTak@gors.nl.

Deze functie niet helemaal wat je zoekt?

Kijk dan bij één van onze andere vacatures voor een functie voor jouAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.