Voor team Expertise en Behandeling zoeken wij een 

 

Arts Verstandelijk Gehandicapten

(AVG)

Goes en omgeving
 

Wat vragen wij?

 Afgeronde opleiding tot arts voor
      verstandelijk 
gehandicapten

   Kennis van en inzicht in aanverwante
       
kennisgebieden zoals neurologische
       en 
psychiatrische stoornissen en Niet
       Aangeboren 
Hersenletsel (NAH)

   Zelfstandigheid

  Uitstekende sociale vaardigheden

  Je bent in bezit van een rijbewijs en auto

 

Wat bieden wij?

   Salaris max. € 8.256,- p/m (FWG 75)

    Arbeidsvoorwaarden conform CAO GHZ

   Veelzijdige baan

  Interne scholingsmogelijkheden

    Werken in een zelfverantwoordelijk team met een
       collega AVG, 2 praktijkondersteuners en secretariaat

   Dienstverband 8 - 36 uur per week (bespreekbaar)

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Werk je graag met mensen? Verleen jij graag specialistische medische zorg in curatieve en preventieve zin aan cliënten met een verstandelijke beperking en/of NAH? Dan ben jij helemaal op je plaats in deze functie!

Stel, jij wordt onze nieuwe AVG. Dan lever je medisch specialistisch handicap gerelateerde zorg aan cliënten. Je verricht diagnostiek, stelt behandelingen in en coördineert binnen een multidisciplinaire setting de uitvoering en evaluatie daarvan.
Daarnaast lever je een bijdrage in het kader van de Wet Zorg en Dwang waar het gaat om onvrijwillige zorg vormen die een medische inbreng vragen.
Naast zorg aan de cliënten die verblijven binnen Gors vervul je een rol als AVG binnen een poli functie, waar je op verwijzing van huisartsen en/of medisch specialisten patiënten ziet.
Op beleidsmatig gebied lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het medisch beleid van de organisatie. Je signaleert knelpunten in het kader van kwaliteitsbewaking en kwaliteitsbevordering van de medische zorg en adviseert hierover aan de manager.
Gors is een kleinschalige instelling met diverse locaties in Zeeland. En daar zijn we trots op! Dat maakt interdisciplinair overleg makkelijk binnen het Expertise en behandelingsteam. De praktijkondersteuners ondersteunen je in je caseload. Bovendien is er een goede relatie met de huisartsenzorg in de regio (alle cliënten van Gors hebben een eigen huisarts) en bestaat er een heldere afbakening tussen huisartsenzorg en AVG-zorg. Als AVG lever je ook een bijdrage aan Zeeland Onbeperkt, waarin diverse Zeeuwse organisaties in de gehandicaptenzorg met elkaar samenwerken en elkaar versterken.

Je werkt zelfstandig maar ook in multidisciplinair teamverband, samen met een collega AVG, 2 praktijkondersteuners en administratieve medewerkers. Een gemotiveerd team met veel kunde en gezelligheid!

Wie ben jij?
Je bent volhardend en geduldig in de omgang met en behandeling van cliënten. Je hebt overtuigingskracht en kunt tegengestelde belangen overbruggen, maar je hebt ook bovenal tact en inlevingsvermogen en je kunt luisteren, motiveren en stimuleren.
Je houdt ervan om zelfstandig te werken, maar ook samen met bijvoorbeeld de praktijkondersteuner. Uiteraard kun je je uitstekend uitdrukken, zowel verbaal als schriftelijk. Een positieve instelling is hierbij een vereiste!

Wonen en werken in Zeeland
Ruimte, gastvrijheid, de zee altijd dichtbij, betaalbare woningen, geen files, goed onderwijs… Zoveel redenen om in deze mooie regio te wonen en te werken. Neen eens een kijkje op https://www.zeeland.com/nl-nl/live-work.

Interesse, vragen, reactie?
Laat het ons weten. We komen graag met je in contact!

Waarom Gors?

 

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij.  Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Want ook zij hebben recht op een geborgen en veilige thuishaven. En daarom, hebben we jou nodig!

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature en voel jij je geroepen om deze functie op te vullen?

Solliciteer dan vóór 2 maart 2022. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Linda van Son via 06-53570236 of lvanson@gors.nl. 

Deze functie niet helemaal wat je zoekt?

Kijk dan bij één van onze andere vacatures voor een functie voor jou

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.