Voor team Expertise en Behandeling zoeken wij een 

 

Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG)

Goes

Wat vragen wij?

 Afgeronde opleiding tot arts voor verstandelijk
      gehandicapten

   Kennis van en inzicht in aanverwante
       kennisgebieden zoals neurologische en
       psychiatrische stoornissen en Niet Aangeboren
       Hersenletsel (NAH)

    Zelfstandigheid
   Uitstekende sociale vaardigheden
  Je bent in bezit van een rijbewijs en auto

 

 

Wat bieden wij?

   Salaris max. € 8.004,- p/m (FWG 75)

    Arbeidsvoorwaarden conform CAO GHZ

   Veelzijdige baan

  Interne scholingsmogelijkheden

    Werken in een zelfverantwoordelijk team met een
       collega AVG, 2 praktijkondersteuners en secretariaat

   Dienstverband 24 - 32 uur per week


 

 

 

Wat ga je doen?

Werk je graag met mensen? Verleen jij graag specialistische medische zorg in curatieve en preventieve zin aan cliënten met een verstandelijke beperking en/of NAH? Dan ben jij helemaal op je plaats in deze functie!

Stel, jij wordt onze nieuwe AVG. Dan lever je medisch specialistisch handicap gerelateerde zorg aan cliënten. Je verricht diagnostiek, stelt behandelingen in en coördineert binnen een multidisciplinaire setting de uitvoering en evaluatie daarvan.
Daarnaast lever je een bijdrage in het kader van de Wet Zorg en Dwang waar het gaat om onvrijwillige zorg vormen die een medische inbreng vragen.
Naast zorg aan de cliënten die verblijven binnen Gors vervul je een rol als AVG binnen een poli functie, waar je op verwijzing van huisartsen en/of medisch specialisten patiënten ziet.
Op beleidsmatig gebied lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het medisch beleid van de organisatie. Je signaleert knelpunten in het kader van kwaliteitsbewaking en kwaliteitsbevordering van de medische zorg en adviseert hierover aan de manager.
Gors is een kleinschalige instelling met diverse locaties in Zeeland. En daar zijn we trots op! Dat maakt interdisciplinair overleg makkelijk binnen het Expertise en behandelingsteam. De praktijkondersteuners ondersteunen je in je caseload. Met AVG collega's van Zuidwester vindt intercollegiaal overleg, uitwisseling van casuïstiek en farmacotherapieoverleg plaats en worden bereikbaarheidsdiensten gedeeld. Bovendien is er een goede relatie met de huisartsenzorg in de regio en bestaat er een heldere afbakening tussen huisartsenzorg en AVG-zorg. Als AVG lever je ook een bijdrage aan Zeeland Onbeperkt, waarin diverse Zeeuwse organisaties in de gehandicaptenzorg met elkaar samenwerken en elkaar versterken.

Je werkt zelfstandig maar ook in multidisciplinair teamverband, samen met een collega AVG, 2 praktijkondersteuners en administratieve medewerkers. Een gemotiveerd team met veel kunde en gezelligheid!


Wie ben jij?

Je bent volhardend en geduldig in de omgang met en behandeling van cliënten. Je hebt overtuigingskracht en kunt tegengestelde belangen overbruggen, maar je hebt ook bovenal tact en inlevingsvermogen en je kunt luisteren, motiveren en stimuleren.
Je houdt ervan om zelfstandig te werken, maar ook samen met bijvoorbeeld de praktijkondersteuner. Uiteraard kun je je uitstekend uitdrukken, zowel verbaal als schriftelijk. Een positieve instelling is hierbij een vereiste!

 

 

Waarom Gors?

 

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij.  Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Want ook zij hebben recht op een geborgen en veilige thuishaven. En daarom, hebben we jou nodig!

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature en voel jij je geroepen om deze functie op te vullen?

Solliciteer dan vóór 1 maart 2021. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Lia van der Plaat (AVG) via 0113-273333 of Lvanderplaat@gors.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum.

Deze functie niet helemaal wat je zoekt?

Kijk dan bij één van onze andere vacatures voor een functie voor jou

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.