Gezellige dame gezocht

 

Wat vragen wij?

  • Enthousiasme
  • Plezier
  • Gezelligheid
  • Ervaring is geen vereiste


 

 

Wat bieden wij?

  • Een uitgebreide attentieregeling
  • Leuke activiteiten
  • Een passend scholingsaanbod
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Een fijne werksfeer

 

 

Wat ga je doen?

Een cliënt, die aan de Beukenstraat woont, is op zoek naar een gezellige dame die eens in de 14 dagen een bezoekje aan haar wil brengen en/of een uitstapje wil maken met haar.

Graag stel ik haar even voor: een dame van 51 jaar oud. Zij weet goed de weg in Goes en maakt gebruik van een scootmobiel, waardoor ze nog vrij mobiel is. Ook heeft zij een gewone rolstoel waarin ze kan zitten voor een gezellige wandeling in de buurt (Goes Zuid).
Een gezellige babbel; in het begin zal ze wel even moeten wennen aan nieuwe contacten, maar staat hier wel voor open.

Wie zoeken we: een gezellige dame, die op bezoek komt voor een kopje koffie/thee en bij mooi weer open staat om een wandeling te maken. Soms is het fijn om samen naar de stad te gaan voor een boodschap of iets dergelijks.

Dus heb jij tijd over én vind je het leuk om iets te kunnen betekenen voor een cliënt, die hier heel hard naar op zoek is? Neem dan contact op zodat jullie snel kennis kunnen maken en samen uitstapjes kunnen ondernemen.

 

Waarom Gors?

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij.  Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ook zij hebben recht op deelname aan de samenleving. De inzet van vele betrokken en enthousiaste vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Ben jij een;  levensgenieter, creatieveling, sportieveling, tuinier, kooktalent, organisatietalent, verbinder of avonturier en wil jij je passie of plezier delen met een ander?  We horen graag van jou. Een kleine tijdsinvestering kan heel veel betekenen voor een ander.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature?

Neem dan contact op met Amanda Hulspas via ahulspas@gors.nl of 0113-273830.

 

Deze vrijwilligersfunctie niet helemaal wat je zoekt?

Kijk dan bij één van onze andere vrijwilligers vacatures voor een functie voor jou of mail naar vrijwilliger@gors.nl