Stage/BBL

 

Ben je op zoek naar een werk- en leerplek?
Lees dan hieronder verder.

“In de zorg werken was wel een hele andere tak van sport voor mij want ik kom uit de horeca. Zonder enige ervaring in de zorg heb ik toch besloten om de opleiding te gaan doen. De eerste drie maanden voelde als ‘’thuiskomen’, wat een fijne sfeer en leuke cliënten! "

Samantha de Winter, BBL-leerling niveau 3

Van de bank naar participeren op de arbeidsmarkt. Het kan bij Gors! Beluister het verhaal over de leerreis van collega Lennard de Heer in de podcastreeks “Praktijkgestuurd leren in de zorg”.

Werken en Leren
(BBL)

Bij een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) leiden we je op tot begeleider, in samenwerking met een erkende opleider. We werken nauw samen met de opleiding Zeeuwse praktijkroute gehandicaptenzorg (ZPG) van Scalda, dit is een combi-opleiding MZ/IG. Door praktijkgericht leren behaal je je diploma niveau 3. De sollicitatieronden zijn in april/mei (opleiding start rond 1 september) en in november (opleiding start rond 1 februari). Je krijgt een contract van gemiddeld 24 uur per week. Ongeveer drie dagen per week ben je aan de slag en één dag in de week ga je naar school. We hebben de intentie je na diplomering een vaste baan te bieden.

Deze BBL-plaatsen zijn ook zeer geschikt voor volwassenen die de overstap willen maken naar werken in de gehandicaptenzorg.

 

Voltijdleren / stage (BOL)

Ga je fulltime naar school en wil je via de beroeps opleidende leerweg (BOL) stage bij ons lopen? Ook dat is mogelijk. Volg je een opleiding op Scalda of het Hoornbeeck College? Dan hoef je niet te solliciteren. Je krijgt dan door school een stageplaats toegewezen. 

Volg je een opleiding op HZ University of Applied Sciences, Albeda College of andere opleider? Dan kun je bij ons solliciteren. Kijk voor een overzicht van onze stageplaatsen op 
www.stagemarkt.nl

Kom bij ons leren en werken

Wil je bij ons werken & leren of stage lopen? Dat is mogelijk op locaties waar we ondersteuning bieden aan volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Je krijgt van ons altijd professionele werkbegeleiding en een stagevergoeding volgens de CAO Gehandicaptenzorg.

We verwachten dat je bereid bent om met verschillende doelgroepen te werken, zowel binnen dagbesteding als op woonlocaties (onregelmatige tijden). Zo leer je de diversiteit van de gehandicaptenzorg kennen. Ook bij behandeling zoals onze kindgroepen in De Cirkel en bij thuisbegeleiding bieden we leerzame stageplaatsen. Onze werk-/leerplekken hebben mogelijkheden voor studenten niveau 3 en een kleiner aantal plaatsen voor niveau 4. Daarnaast bieden we mogelijkheden bij ondersteunende diensten op ons Centraal Kantoor. Heb je binnenkort een afstudeeropdracht? Ook daarvoor bieden we geregeld plaatsen. 

Meer informatie over werken & leren en stages?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Rien Allewijn, praktijkopleider via stage@gors.nl

 

Wij zijn een erkend leerbedrijf

Waarom Gors?

Zeg ik Gors… dan zeg jij groei. Als medewerker kun je rekenen op een ruime keuze aan ontwikkelmogelijkheden, opleidingen, trainingen en intervisies. Zo wordt je vakbekwaamheid steeds opgefrist.