Stage/BBL


Ben je op zoek naar een stage- of werkleerplek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Binnen de zorg en ondersteuning aan cliënten zijn vele mogelijkheden . Daarnaast bieden we een aantal stageplaatsen binnen ondersteunende diensten zoals de financiële administratie.

Lees dan hieronder verder of lees hier de folder stages en
werkleertrajecten!
Wij zijn een erkend leerbedrijf
Op zoek naar een
stageplaats (Bol)?


Op veel van onze woon- en dagbestedingslocaties kun je stagelopen, als je een opleiding MMZ of verzorgende volgt. Op deze locaties wordt er zorg- en ondersteuning geboden aan overwegend volwassen mensen met een lichamelijke en /of verstandelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel (NAH). Op één behandellocatie wordt er begeleiding geboden aan kinderen, voor MMZ4 of HBO Social Work stages kun je ook hier terecht. Daarnaast hebben we boeiende stageplaatsen binnen de thuisbegeleiding (ambulant) voor HBO Social Work.
Voor functies op het gebied van zorg en ondersteuning werken we nauw  samen met Scalda en Hoornbeeck College. Leerlingen van deze opleidingen hoeven gewoonlijk niet te solliciteren; school wijst in samenspraak met organisaties stageplaatsen toe.  Daarnaast werken we regelmatig samen met  HZ University of Applied Sciences, Albeda College en andere opleiders. Leerlingen van deze scholen kunnen solliciteren.
Een overzicht van onze stageplaatsen vind je op de site van SBB: www.stagemarkt.nl

Binnen Gors krijg je professionele werkbegeleiding en een stagevergoeding conform de CAO Gehandicaptenzorg.


BBL/Werk- & 
leerplekken


Naast stageplaatsen (BOL)  biedt Gors ook mogelijkheden voor werk-/leerplekken (BBL) op woon- en dagbestedingslocaties voor volwassenen.  Je krijgt een contract binnen Gors van gemiddeld 24 uur per week. Rond de drie dagen per week ben je op een locatie aan de slag en één dag in de week ga je naar school, waar je je inschrijft voor een MMZ of verzorgende IG (of combi-) opleiding .
Bij aanvang van het traject spreken we de intentie uit, dat je na afronding een vaste baan binnen onze organisatie krijgt. Mede daardoor zijn deze BBL-plaatsen zeer geschikt voor volwassenen die vanuit een andere sector de overstap willen maken naar de gehandicaptenzorg.

Binnen Gors krijg je professionele werkbegeleiding en een (leerling)salaris  conform de CAO Gehandicaptenzorg.
Solliciteren voor een werk-/leerplek kan op deze pagina.
Gezien de startmomenten van de opleidingen vinden de reguliere sollicitatieronden
plaats in april/mei (opleiding start rond 1 september) en
in november (opleiding start rond 1 februari).Meer weten?  


Wil je meer informatie over stages, werk-leerplekken of
onderwerpen die hiermee samenhangen?

Neem dan contact op met de opleidingsadviseur binnen Gors via 0113-273333. 
Ook kun je via onderstaande knop je vraag stellen.
 


Wij zijn een erkend leerbedrijf